Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
CanalDigitaal

Review en beoordeling CanalDigitaal

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over CanalDigitaal geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over CanalDigitaal. Is CanalDigitaal je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van CanalDigitaal zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Volgen publicaties van CanaDigitaal eenvoudig over te schakelen naar HD. Dus ik heb enthousiast HD en Entertainment pakket aangeschaft en een DUO LNB laten plaatsen en tot mijn verassing gaat alles goed. De betaling van het zenderpakket, ontvangst van signaal op beide LNB. Het enige wat ontbreekt zijn de zenders die bij de pakketten horen waarvoor ik betaal. Ook ik krijg van de service desk een antwoord. Ik krijg danwel geen waar voor mijn geld maar misscghien is het goed voor de recessie
 • michiel op 11-12-2011 om 21:41
  Even de zenders opnieuw inladen en ze zijn er weer! Vorige week hetzelfde gehad met het SBS pakket... Dus wat er aan de hand is??
 • ook hiero geen nederland 1,2,3 man helemaal van slag geen voetbal maar...op 14 kan je het NU bekijken dus hij weer blij.
  Maar mijn programma om 20.30 kan ik wel op mn buik schrijven!op canal digitaal niks te vinden van een storing/werkzaamheden of wat dan ook.
  Laten ze het gewoon doorgeven dan hebben de mensen er misschien nog begrip voor maar nu gaat iedereen van alles proberen en raken de mensen gefrustreerd.
  Nee CD niet echt doorgedacht.
 • maarten op 11-12-2011 om 21:25
  OOK HIER GEEN BEREIK VAN NED. 123.
  GEEN STUDIO SPORT. ZWAAR KL.....
 • Geen Nederland te bekennen, ook niet als HD. Andere HD zenders wel, het euvel lijkt dus niet in het HD deel te liggen
 • Inderdaad vandaag geen ontvangst van ned. 1,2 en 3 maar wel teletekst van deze zenders. Graag een reactie van CanalDigitaal hoe dit opgelost gaat worden.
 • fasbender op 11-12-2011 om 21:06
  Plotseling geen nederland 1, nederland 2 en nederland 3 maar.
  Scherm laat zien : "gecodeerde zender

  Waarom in Godsnaam?
  Alles betaald , al jaren,
  Weer gezijk met canaal Digitaal
 • ned 1,2 en 3 zijn te ontvangen op hd :101,102 en 103
 • J.J.J. Laan op 11-12-2011 om 20:40
  Geen ontvangst ned 1, 2 en 3.
 • R F Schurink op 11-12-2011 om 20:38
  mss tip voor andere kijkers,om 20.00uur op bvn zender studio sport!