Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
CanalDigitaal

Review en beoordeling CanalDigitaal

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over CanalDigitaal geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over CanalDigitaal. Is CanalDigitaal je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van CanalDigitaal zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Als je een machtiging hebt gegeven kan je binnen 1 maand het bedrag terug laten storten via de bank of giro en bij het postkantoor kan je kaarten halen om de machtiging te laten stoppen. Dus gewoon even kaart insturen of klantenservice bellen, werkt perfect. Je kan tot 1 maand terug laten storten.
  • A. Loomeijer op 4-10-2010 om 21:36
    Wou even mededelen dat wij het basispakket hebben met 2 extra smartcards en wij hierover zeer tevreden zijn!! Als er iets gewijzigd moet worden, kan dit via de mail en er wordt dan best wel snel gereageerd.
    Er is maar 1x een misverstand geweest, maar dat is door canal digitaal keurig opgelost.
    Ook krijgen we best wel vaak aanbiedingen om een proefabonnement te nemen en die kun je nadien ook zo weer opzeggen, geen probleem. Ook niet met de betaling.
    Groeten,
    A. Loomeijer
  • Patrick op 17-9-2010 om 17:26
    SyFy en 13th street zitten nu ook op de schotel en
    Foxlife (verwacht)
    In de loop van oktober wordt deze zender aan het CanalDigitaal pakket toegevoegd. Foxlife zal medio oktober vanaf het Familie-pakket te zien zijn.
  • Patrick op 3-9-2010 om 23:17
    Ik denk dat sommige mensen negatief zijn door hun eigen reactie tegen de klantenservice. Ik heb nooit problemen zelfs in maart een nieuwe hd-ontvanger gekregen als ik 2 jaar zou bij tekenen. Nou daar was ik wel blij mee zeker nu ik gehoord heb dat SCYFY en 13th street ook op de schotel komen..
    En de kwaliteit van beeld en geluid is PERFECT!!
  • frans jaspers op 19-8-2010 om 10:48
    hallo . een aantal weken geleden ben ik gebeld door jullie of ik wat wilde proberen ,en dat ik een ontvanger met een dubbele kop zou ontvangen . dit zou ik dan na een aantal weken op kunnen zeggen , maar ik heb zinsdien niets ontvangen . en dus is het ook niet mogelijk voor mij om dit eventueel op tijd op te zeggen. graag hoor ik van u hoe dit verder gaat. mijn adres is heereveldseweg 68 5423vm Handel.
    ook is dit door jullie opgenomen , en het is dus niet mijn bedoeling om na een bepaalde tijd wat dan ook te gaan betalen als ik niet eens meer wat van jullie hierover hoor . gr frans
  • heb mijn card opnieuw moeten activeren helaas geen ontvangst van Ned1-2-en3.wel BVN en buitenlandse zenders.Hoe kan dat?
    Ik heb een campingset en wil geen commercieele zenders
  • Canaldigitaal heeft een klantenservice die niet wenst te communiceren met de klanten.
    Bij geschillen kun je nog nergens terecht.
    Canaldigitaal kan je wel altijd afsluiten en maakt ook graag gebruik van dit machtsmiddel.
    Als je toch Canaldigitaal wilt: Zorg dat je van te voren goed uitzoekt welk pakket je wilt en daarna NOOIT wijzigen en NOOIT ingaan op "tijdelijke proefabonnementen".
    Dan gaat het nl geheid fout met de rekening en zoals ik al zei: de klantensevice wil niet communiceren met de klant.
  • Uuhhmmm, moeilijk keuze als ik die reviews lees.... zal ik dan maar geen abonnement op CD nemen?
    Opmerking van de redactie op 6-8-2010 om 18:29
    die keuze is uiteraard aan u. Neemt u a.u.b. daarbij wel in overweging dat mensen die naar alle tevredenheid ergens gebruik van maken doorgaans minder geneigd zijn dat te melden dan die bij wie er problemen zijn.
  • Wiersema op 27-6-2010 om 21:15
    Ik heb sinds een half jaar de philips DSR7121. En nou probeer ik al die tijd al om Hotbird geactiveert te krijgen ik heb een ontvanger met twee koppen.
    Hiervoor had ik een Amrad en had geen enkel probleem,het gaat mij om de Thaise zender.
    Ik heb alle mogelijke dingen gedaan maar er gebeurt niets totaal geen ontvangst,
    Zou iemand mij een goede raad kunnen geven?
    In afwachting,
    Hans Wiersema.
  • G Koeman op 1-5-2010 om 17:12
    Nog steeds wordt abonnementsgeld afgeschreven terwiijl ik al per 01-02-2010 heb opgezegd. Ook al eens gebeld. Zou geregeld worden.Hoop dat het nu wel wordt geregeld en dat ik er niemand bij hoef te halen, want aanmelden is zo geregeld maar opzeggen wegens verhuizing kost wel erg veel problemen.