Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zomer overstap deals UPC van start

door Jeanet Woldring

UPC is gestart met de Zomer Overstap Deals. De actie houdt in dat overstappers 6 maanden lang korting krijgen op een Alles-in-1 pakket. Daarnaast heeft UPC de activatiekosten gewijzigd en de tarieven voor mobiel internet in het buitenland verlaagd. Lees hier wat er allemaal verandert en wat de zender van de maand is.

Zomer Overstap Deals
De Zomer Overstap Deals houden in dat overstappers 6 maanden lang korting krijgen op een Alles-in-1 pakket. Ook klanten die er een dienst voor internet, telefonie of digitale tv bijnemen, kunnen hier gebruik van maken. De actie geldt tot 30 juli. 

Activatiekosten
Voor een aantal klanten komen de activatiekosten te vervallen. Mensen die er internet, telefonie of digitale tv bijnemen hoeven deze eenmalige kosten niet te betalen. zoals eerder gemeld heeft UPC de activatiekosten op 19 juni verlaagd naar 25 euro. Voorheen bedroegen deze kosten 32,50 euro.

Verlaging tarief Mobiel internet in het buitenland
Per 1 juli  zijn de tarieven de tarieven voor UPC Mobiel internet in zone 1 (EU +) verlaagd van 2,83 euro  naar 83 cent per MB. Deze prijsverlaging is mogelijk gemaakt door nieuwe Europese regelgeving. Lees meer op onze speciale site voor bellen en internetten in het buitenland op Vakantiebellen.com.

Zender van de maand: Disney Junior
Disney Junior is zender van de maand. Deze zender is onderdeel van het Extra zenderpakket Kidszone, maar deze maand te zien voor alle mensen met een abonnement op UPC Digitale TV. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.