Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo verplaatst ARTE en Het Gesprek van Z2 naar Z1

door Jeanet Woldring

Telecommunicatiebedrijf Ziggo vervangt de komende maanden de analoge zender ARTE door een andere zender. Dit gebeurt mede op verzoek van ARTE die er voor gekozen heeft alleen nog digitaal beschikbaar te willen zijn. Omdat de verschillende programmaraden mee bepalen hoe het analoge pakket samengesteld is, gebeurt de vervanging in fases per regio.

Om ARTE beschikbaar te houden voor een groot publiek heeft Ziggo de digitale versie van de zender van het digitale pluspakket (Z2) verplaatst naar het basispakket (Z1). Z1 is het abonnement dat alle Ziggo-abonnees hebben en waartoe naast circa 30 analoge kanalen ook ruim 60 digitale kanalen behoren. Tegelijk met deze wijziging is ook de zender Het Gesprek verplaatst van het Z2-pakket naar het Z1-pakket. Hierdoor zijn zowel ARTE als Het Gesprek voor iedereen met een digitale ontvanger zonder extra kosten te ontvangen in het Z1-pakket. ARTE is te bekijken op digitaal kanaal 610 en Het Gesprek op digitaal kanaal 208.

Meer informatie en online aanmelden: Ziggo

Gepubliceerd: donderdag 18 september 2008

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.