Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo verhoogt standaardtarief tv

door Jeanet Woldring 2 reacties

Per 1 april verhoogt Ziggo de abonnementstarieven voor tv met 25 cent per maand. TV Standaard gaat per maand 17,20 euro kosten. TV Plus 25,20 euro en TV Extra 30,20 euro. De prijsstijging is de helft van vorig jaar, toen de kabelprovider het standaardtarief voor televisie met 50 cent verhoogde.

Bestaande Ziggo klanten die het niet eens zijn met de prijsverhoging kunnen kosteloos overstappen. Bent u al Ziggo klant en wilt u overstappen of heeft u juist interesse in Ziggo? Doe onze postcodecheck en bekijk welke mogelijkheden u heeft bij deze aanbieder.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: BMWMaX ()

Die 4x themazenders is omdat de publieke omroep deze schrapt ivm bezuiniging. Hier kan Ziggo niets aan doen.

Tsja, wat er niet is kan je niet doorgeven naar de kijkers.

Geplaatst door: G. Bakker ()

Ik heb zoals velen een brief vanmorgen ontvangen van Ziggo met het schrijven over de verhoging met ingang van 01-04-2012 van 0,25 cent. Vanmiddag om 17.12 uur krijg ik een mail van dezelfde Ziggo met de mededeling dat er 4 themazenders gaan verdwijnen en dat de prijs van TV Plus en TV extra ONGEWIJZIGT blijft kan iemand mij dat uitleggen, Ziggo bijvoorbeeld?????

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.