Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo verhoogt Alles-in-1 met 50 cent

door Jeanet Woldring

Kabelbedrijf Ziggo verhoogt per 1 maart 2011 de maandprijzen van de Alles-in-1 pakketten met 50 cent. Het goedkoopste abonnement gaat dan 42 euro kosten en het duurste komt op 67 euro.

Ziggo biedt drie Alles-in-1 abonnementen met Televisie, Internet en Telefonie in één pakket. Alles-in-1 Basis met een download van 2 Mbps en een upload van 0,25 Mbps voor  € 41,50 per maand, Plus met 30 Mbps en 4 Mbps voor € 51,50 per maand en Extra met 120 Mbps down en 10 Mbps up voor € 66,50 per maand. Deze tarieven stijgen dus per 1 maart met twee kwartjes. 

Wie nu kiest voor alles-in-1 Plus of Extra, krijgt een gratis installatie door een monteur. Daarnaast geeft Ziggo tijdelijk een hoge korting op een interactieve HD recorder: € 149 in plaats van € 459. Meer info en online aanmelden Ziggo Alles-in-1

Gepubliceerd: woensdag 16 februari 2011
Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.