Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo verdubbelt zenders voor TV apps

door Jeanet Woldring 1 reactie

Ziggo heeft vandaag een vernieuwde versie van de Ziggo TV app live gezet in de App Store. Voor Android werd deze eerder al gelanceerd. Tegelijkertijd is het aantal live te bekijken zenders uitgebreid van 14 naar 24 voor klanten met TV Standaard, naar 27 voor klanten met TV Plus en naar 28 voor klanten met TV Extra. De app is gratis maar de gebruiker moet beschikken over internet en tv van Ziggo. 

Integratie met Twitter verbeterd
Behalve de uitbreiding van het aantal zenders heeft Ziggo ook de integratie met Twitter verbeterd. Zo kun je nu binnen de app onder andere gebruik maken van de Twitterswipe-functie, waardoor je kunt swipen door de actuele Tweets over het TV-programma. 

Live TV kijken in hoge beeld- en geluidskwaliteit
Per huishouden kunnen maximaal 5 verschillende apparaten geregistreerd worden en er kan tegelijkertijd op maximaal 3 verschillende apparaten gekeken worden. De TV app werkt op de iPad 1, 2 en 3, de iPhone 3 GS of hoger en de iPod Touch met iOS 4.3 of hoger. Daarnaast werkt de eerder gelanceerde Android-versie op smartphones met Android 2.3 of hoger en tablets met Android 3.0 of hoger. 

Vooralsnog kan de klant alleen in en rondom zijn eigen huis kijken. Ziggo geeft streams in hoge kwaliteit door met een bandbreedte variërend van 800Kb/s tot 1,5 Mb/s voor de tablets en van 200 tot 800Kb/s voor smartphones.

Uitbreiding van het aantal zenders
Het aantal zenders dat de klant kan ontvangen is afhankelijk van het TV abonnement van de klant: 24 voor klanten met TV Standaard, 27 voor klanten met TV Plus en 28 voor klanten met TV Extra.

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Adotowsditmop ()

goede start

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.