Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo verbetert zakelijk internet en mobiele abonnementen

door Jeanet Woldring

Kabelaar Ziggo verhoogt vanaf 1 april 2016 de internetsnelheid van enkele ZZP pakketten. Bij Connect ZZP Compleet wordt de huidige snelheid van 130/30 Mbps verhoogd naar 180/30 Mbps. Vanaf die datum komt er een nieuw Connect ZZP Internet Pro abonnement met 300 Mbps download en 40 Mbps upload. Uiterlijk 1 mei is deze nieuwe internetsnelheid overal beschikbaar voor 57,50 euro ex btw per maand. Nieuwe klanten betalen de eerste 3 maanden geen abonnementskosten. 

Zakelijk Mobiel 

Ook voor enkele zakelijke mobiele abonnementen worden verbeteringen doorgevoerd per 1 april. Bij Zakelijk Mobiel Ruim worden de belminuten in de bundel verhoogd van 400 naar 600. De prijs voor Zakelijk Mobiel Enorm gaat omlaag van 32,50  naar 30 euro. De mobiele abonnementen zijn beschikbaar voor ondernemers en bedrijven die al internet van Ziggo afnemen, of dat voornemens zijn te doen en tegelijkertijd Mobiel willen bestellen. Met Zakelijk Mobiel Samen kan men met tot vijf personen bellen en data verbruiken uit één grote bundel. 

Gepubliceerd: woensdag 30 maart 2016
Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.