Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo stimuleert elektrisch rijden

door Jeanet Woldring

Ziggo gaat het elektrisch rijden stimuleren. Werknemers en bezoekers kunnen binnenkort hun elektrische voertuig opladen op de parkeerterreinen in Utrecht, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Zwolle en Heerhugowaard. Gebruikers kunnen de laadzuil activeren met hun laadpas of mobiele telefoon.

Te weinig laadpunten
Een belangrijk nadeel voor veel mensen om elektrisch te gaan rijden, is dat er te weinig oplaadstations zijn, die vaak ook nog ongunstig gelegen zijn. De oplaadstations bij Ziggo zullen geschikt zijn voor het opladen van elektrische voertuigen, elektrische scooters en elektrische fietsen. Rovitech Projects ICT zal de laadpalen eind september opleveren.
 
Groene manier van leven stimuleren
Door het plaatsen van oplaadstations bij de werklocaties wil Ziggo zijn medewerkers stimuleren in een 'groene manier van leven'. De aanbieder van internet, bellen en tv is in dat kader tevens gestart met een proef voor het leasen van elektrische auto's. Naast de gebruikservaringen heeft de proef als doel om te zien of Ziggo op deze manier een goede milieubijdrage kan leveren en kosten besparen.

Meer info & bestel: Ziggo Alles-in-1 
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.