Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo start eigen 'Spotify'

door Jeanet Woldring

Het heeft even geduurd, maar Ziggo is deze week gestart met zijn eigen Spotify. De muziekdienst is online en via apps beschikbaar. De kabelaar biedt de dienst niet gratis aan in een Ziggo Alles-in-1 pakket zoals KPN dit doet met Spotify bij Alles-in-één. De basisversie kost 4,95 en wie ook muziek wil luisteren op tablet of smartphone betaalt 9,95 per maand.

Twee varianten
Ziggo Muziek is een dienst waarbij abonnees voor een vast bedrag per maand via internet onbeperkt kunnen luisteren naar hun favoriete nummers. De muziekdienst is alleen bestemd voor Ziggo abonnees en bestaat uit twee varianten. 

De basisversie kost 4,95 euro per maand en is thuis te beluisteren via internet (minimaal 8 Mbit/s). Voor het gebruik hoef je niet per se verbonden te zijn met het kabelnetwerk van Ziggo.

Ziggo Muziek Overal is gericht op het altijd en overal beschikbaar hebben van muziek en kost 9,95 per maand. Deze versie biedt de mogelijkheid muziek op te slaan zodat deze ook zonder internetverbinding te beluisteren is. 

Gericht op Nederlandse markt
Ziggo Muziek richt zich met name op de vraag vanuit de Nederlandse markt. Dit in tegenstelling tot concurrerende diensten die veel algemener zijn. Ziggo maakt gebruik van de streaming muziekdienst WiMP, van het Scandinavischebedrijf Aspiro.
 
Voice of Holland-winnaar Ben Saunders ontving maandag het eerste abonnement. Saunders maakte daarbij bekend dat zijn nieuwe album, dat verschijnt op 7 september, een dag eerder beschikbaar is voor abonnees van Ziggo Muziek.  

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.