Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo start in april met interactieve tv

door Jeanet Woldring

Ziggo begint in april met haar interactieve televisie-aanbod. Na de pilot-fase gaat het kabelbedrijf definitief van start met het 'nieuwe televisiekijken'. 

Het interactieve aanbod is sinds juni vorig jaar al beschikbaar in een deel van het Westelijk deel van het Ziggo gebied. De lancering voor het hele gebied is meerdere keren uitgesteld om vooral technische redenen. 

Volgens het grootste kabelbedrijf gaan we een nieuw tijdperk in waarin de kijker 24 uur per dag, 7 dagen in de week zelf kan bepalen wanneer hij waar naar kijkt. 

Vanaf de derde week van april wordt interactieve televisie via een groots mediaoffensief geïntroduceerd.

Wat biedt interactieve tv van Ziggo?

Net gemist:
€ 4,95 per maand; Het terugzien van programma’s van de Nederlandse publieke omroepen en SBS tot maximaal 10 dagen na uitzending.
Ooit gemist: Extra content van digitale zenders. Soms zijn hiervoor aanvullende pakketten nodig.
TV-theek pakket: € 9,95 per maand; keuze uit films en series die op elk gewenst moment te bekijken zijn met één druk op de afstandsbediening. Het zijn oudere films en series die eerder op tv zijn uitgezonden.
Wedstrijd gemist: gemiste voetbalwedstrijden terugkijken voor klanten die het Eredivisie Live voetbalpakket van Ziggo afnemen.
On Demand: per film van € 2,50 tot € 7,95; Het via de afstandsbediening bestellen van de nieuwste films. De film is 24 uur lang te zien.
Interactief Totaal pakket: Combinatie van de pakketten TV-theek en Net Gemist voor € 11,95 per maand.

Wat kost het?

Om gebruik te kunnen maken van Interactieve Televisie is er een startpakket ontwikkeld. De reguliere kabelaansluiting (AOP) in huis moet namelijk vervangen worden en de geschikte versterker (NTU) moet worden geplaatst. De verkoopadviesprijs van het installatiepakket is 459 euro inclusief ontvanger.

Meer info en online bestellen Ziggo digitale tv

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.