Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo laat lokale omroepen toe in digitaal TV pakket

door Jeanet Woldring

Kabelbedrijf Ziggo laat lokale omroepen toe in het digitale TV-pakket. Dat  meldt de september nieuwsbrief van OLON, de vereniging van lokale omroepen. Daarmee kunnen die hun bereik vergroten tot voorbij de schaarse plekken in het analoge pakket.

Er zijn zo'n 170 lokale omroepen in het verzorgingsgebied van Ziggo. De kabelaar schat de benodigde investeringen op 7.500 tot 15.000 euro en daarnaast 150 tot 200 euro per maand voor infrastructuur. OLON vindt deze bedragen te hoog. Ook wordt aangedrongen op arbitrage door
het Commissariaat voor de Media. Op deze laatste suggestie is Ziggo niet ingegaan.

Klik hier voor het digitale tv aanbod van Ziggo

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.