Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo komt met app voor Xbox 360-platform

door Jeanet Woldring

Ziggo is bezig met het ontwikkelen van een TV app voor Microsoft’s Xbox Live-dienst. De app zal in de loop van 2013 beschikbaar zijn en qua vorm en functionaliteit overeenkomen met de app voor iOS en Android.

Commercieel directeur van Ziggo, Marcel Nijhof, zegt dat deze ontwikkeling voor de hand ligt omdat klanten steeds meer zelf willen bepalen op welke manier ze de diensten van Ziggo gebruiken.

De app zal met een handbeweging te bedienen zijn via Kinect, maar de bediening kan ook gedaan worden via de controller.

Met de app hebben Ziggo abonnees die in het bezit zijn van een Xbox 360, straks beschikking over een zenderoverzicht, een programmagids en de mogelijkheid om via hun Xbox live TV te kunnen kijken, maar later ook Video On Demand. Het type abonnement bepaalt de hoeveelheid zenders die een klant kan kijken. Daarnaast moet de Xbox 360-gebruiker geabonneerd zijn op Xbox Live Gold.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.