Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo: Eredivisie Live zonder abonnement

door Jeanet Woldring

Kabelaanbieder Ziggo biedt sinds 1 april de mogelijkheid om Eredivisie Live wedstrijden te kijken zonder abonnement. Je kiest je favoriete wedstrijd uit en betaalt alleen voor die ene wedstrijd waar je naar kijkt. De kosten voor het bekijken van een wedstrijd bedragen ter introductie tijdelijk € 5,95.

Ziggo wil met deze dienst haar klanten bedienen, die geen abonnement op Eredivisie Live hebben, maar wel af en toe een wedstrijd willen zien. Er is dus geen verplichting tot een abonnement. 

Via de Ziggo-site is de wedstrijd te bestellen, betalen gaat automatisch en is op de Ziggo maandfactuur te zien. Tot het laatste moment toe is het mogelijk om de bestelling te doen van een wedstrijd. Er is een speciale site op de Ziggo portal beschikbaar, waar alle informatie over deze nieuwe dienst is te vinden.

Wat heeft u nodig?
Een abonnement op Ziggo Televisie en een digitale TV ontvanger van Ziggo met een geregistreerde smartcard en een internetaansluiting om online te kunnen bestellen.

Meer info en bestel Ziggo Alles-in-1

Gepubliceerd: woensdag 6 april 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.