Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo biedt extra Mediabox Next voor 5 euro per maand

door Margot Meendering

Afbeelding van Ziggo Mediabox NextZiggo klanten krijgen vanaf 29 juli de mogelijkheid om een extra Mediabox Next te bestellen voor 5 euro per maand. Dat is handig voor abonnees die meerdere tv's in huis hebben en daarop van dezelfde functionaliteit gebruik willen maken.  

De nieuwste settopbox van Ziggo ondersteunt 4K video en HDR weergave. Eerder dit jaar is Ziggo begonnen met het uitleveren van de nieuwste settopbox aan klanten met een Ziggo Complete of Ziggo Max abonnement. Klanten met een van deze twee abonnementen kunnen maximaal 2 extra Mediaboxen bestellen. 

Dezelfde functionaliteiten

De extra te bestellen Mediabox Next is identiek aan de standaard bij je abonnement geleverde settopbox. Alle functionaliteiten, zoals Voice Control, 4K content en supersnel zappen zijn dus ook te gebruiken op de extra Mediabox. Omdat de Mediabox Next opnames opslaat in de Cloud is het mogelijk om opnames van de ene mediabox terug te kijken op je tweede televisie waarop ook een Mediabox Next is aangesloten.

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren