Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo biedt extra Mediabox Next voor 5 euro per maand

door Margot Meendering 2 reacties

Afbeelding van Ziggo Mediabox NextZiggo klanten krijgen vanaf 29 juli de mogelijkheid om een extra Mediabox Next te bestellen voor 5 euro per maand. Dat is handig voor abonnees die meerdere tv's in huis hebben en daarop van dezelfde functionaliteit gebruik willen maken.  

De nieuwste settopbox van Ziggo ondersteunt 4K video en HDR weergave. Eerder dit jaar is Ziggo begonnen met het uitleveren van de nieuwste settopbox aan klanten met een Ziggo Complete of Ziggo Max abonnement. Klanten met een van deze twee abonnementen kunnen maximaal 2 extra Mediaboxen bestellen. 

Dezelfde functionaliteiten

De extra te bestellen Mediabox Next is identiek aan de standaard bij je abonnement geleverde settopbox. Alle functionaliteiten, zoals Voice Control, 4K content en supersnel zappen zijn dus ook te gebruiken op de extra Mediabox. Omdat de Mediabox Next opnames opslaat in de Cloud is het mogelijk om opnames van de ene mediabox terug te kijken op je tweede televisie waarop ook een Mediabox Next is aangesloten.

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reacties (2)

Geplaatst door: Erik Janssen ()

Dit ontving ik als een antwoord enige tijd geleden:

Beste heer Janssen,

Bedankt voor uw bericht.

Ziggo is sinds enkele maanden bezig met de verkoop van de Mediabox Next. De grote vraag naar de Mediabox Next heeft ons echter dusdanig overvallen, dat er op dit moment net voldoende Next boxen zijn om alle klanten die deze wensen te ontvangen hiervan te voorzien. De voorraad is op dit moment helaas echter niet voldoende om klanten ook nog te voorzien van een tweede Mediabox Next. Vandaar dat de verkoop van de Extra Mediabox Next op dit moment is stilgelegd. Zodra de voorraad weer is aangevuld en voldoende is zullen wij weer starten met de verkoop van de Extra Mediabox Next.

Ik vertrouw er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Nico van Noort
Medewerker Klantenservice

Geplaatst door: Antonio ()

Opmerkelijk dat niemand hierop reageert.... Extra Mediabox Next is sinds 2 september niet meer leverbaar en niemand bij Ziggo schijnt te weten wanneer weer wel....

Reageren