Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zenderwijzigingen analoge kabeltv UPC per 27 juni

door Jeanet Woldring 2 reacties

UPC zal op 27 juni geringe aanpassingen doorvoeren in het analoge radio- en tv-zenderaanbod. De kabelmaatschappij voert daarmee alle adviezen van de programmaraden uit. Er zijn geen wijzigingen in de landelijk bekende tv zenders zoals RTL4, SBS 6, etc.

UPC volgt met de wijzigingen in de analoge pakketten de adviezen van de programmaraden voor het seizoen 2012-2013 volledig op en hanteert daarmee een totaal ander beleid dan Ziggo, dat juist voortdurend adviezen van programmaraden negeert. 

De meeste zenders uit het analoge UPC kabeltv en radio pakket die komen te vervallen, blijven wel beschikbaar in het digitale zenderaanbod van UPC. Wie van de zenders wil blijven genieten, zouden dan een digitaal tv-abonnement (v.a. € 5,50 per mnd.) moeten nemen. Uit de laatste kwartaalcijfers blijkt overigens dat ruim de helft (57,5%) van de UPC abonnees nu al digitaal kijkt.

Het overzicht van alle wijzigingen en kanalen per regio is op de speciale website van UPC te raadplegen.

Meer info & aanmelden: UPC Digitale TV

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Priem ()

Bij deze wil ik protesteren tegen het verwijderen van de enige franstalige zender uit het analoge aanbod.
Ik kan die terugkopen voor 5euro.En ik moet dan ook mijn nog goedwerkende oude tv vervangen.Gooi er eens een paar van die domme Amerikaanse zenders af.Engels genoeg zou ik denken.

Geplaatst door: Frida ()

Drie jaar geleden beloofde UPC dat er een kastje zou komen ,waardoor je door het gehele huis digitaal kon gaan ontvangen op elk toestel wat je in huis had.Echter dat is er bij UPC nooit van gekomen ,je krijgt maar twee aansluitingen .Digitene aan geschaft maar dat is een miskleum geweest. Dus wachten me maar af of UPC zijn belofte waar gaat maken

Opmerking van de redactie op 04-06-2012
Het door u bedoelde kastje heet Horizon en staat inderdaad al een tijdje op de nominatie om uitgeleverd te gaan worden. We houden u op de hoogte!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.