Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL biedt Spotify aan klanten

door Jeanet Woldring

Sinds kort geeft XS4ALL een Spotify Premium account cadeau aan klanten met een Lite, Basic of Glas 100 abonnement. Daardoor is het mogelijk dat ze op allerlei verschillende apparaten, zowel thuis als onderweg. onbeperkt kunnen luisteren naar een enorme collectie muziek.

Nieuwe mogelijkheden dankzij internet
Spotify laat zien dat het internet fantastische nieuwe manieren mogelijk maakt om van muziek te genieten, zegt XS4ALL. "Muziekgebruik verschuift van eigendom naar toegang: met Spotify hebben onze klanten via internet overal en altijd de beschikking over miljoenen nummers." De bibliotheek van Spotify bevat momenteel meer dan 18 miljoen nummers in alle mogelijke genres en in hoge geluidskwaliteit.

Het Spotify Premium account heeft een waarde van € 10 per maand en wordt nu gratis aangeboden aan alle bestaande en nieuwe Lite, Basic en glasvezelklanten van XS4ALL.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.