Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL: 250 euro korting op iPad

door Jeanet Woldring

'Met Televisie van XS4ALL hebt u alle voordelen van interactieve televisie en meer.' Zo kondigt de provider de nieuwe actie aan in een opvallende advertentie in de dagbladen vandaag. Live tv kijken op de tv, maar ook ook laptop en iPad.

250 euro korting op nieuwe iPad
XS4ALL geeft als actie nu 250 euro korting op de nieuwe iPad, die sinds 23 maart verkrijgbaar is in Nederland. Dit aanbod geldt als u Internet, Bellen en TV bestelt met een 2-jarig contract. De actieperiode loopt tot 1 augustus of zolang de voorraad strekt.

De 3-in-1 pakketten varieren in snelheid en prijs van 8 Mb, 20 Mb en 40 Mb voor respectievelijk 50 euro, 60 euro en 75 euro per maand. 

Binnen 1 dag online
Naast de kortingsactie op de nieuwe iPad is er een actie 'Binnen 1 dag online van XS4ALL'. Dit houdt in dat u binnen een werkdag na aanvraag van uw internetabonnement online kunt zijn met gebruikmaking van mobiel internet van XS4ALL (dit geldt niet voor de producten televisie en bellen). Daarnaast krijgt u een installatie van internet en mobiel internet door een monteur. 

Vergelijk 3-in-1 pakketten op Totaalwijzer.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.