Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Wijziging Telfort Interactieve TV

door Jeanet Woldring

Telfort voert enkele wijzigingen door in het aanbod van Interactieve TV. Vanaf april worden de tien meest populaire Nederlandse zenders in HD doorgegeven. Verder biedt Telfort medio mei de mogelijkheid om een tweede Interactieve TV te bestellen. Daarnaast vervangt het nieuwe ‘Opnemen pakket’ de huidige gratis opnamefunctionaliteit.

Invoering van het nieuwe ‘Opnemen pakket’ 
Met de invoering van het nieuwe opnemen Pakket wordt het mogelijk meerdere programma’s tegelijk op te nemen. Ook kunnen opnames op afstand ingesteld worden via computer, iPad en Android tablet in een later stadium ook vanaf een smartphone. Verder wordt het mogelijk opnames ook op een tweede Interactieve TV in te stellen en terug te kijken.
 
Veranderingen door upgrade met Opnemen pakket
Het nieuwe ‘Opnemen pakket’ vervangt de huidige gratis opnamefunctionaliteit. Met deze wijziging vervalt de mogelijkheid om herhaalde opnames in te stellen. Telfort hoopt overigens dat ze deze functie in de toekomst weer mogelijk kunnen maken. 

Opnemen pakket jaar lang gratis uitproberen
Het ‘Opnemen pakket’ wordt een betaalde dienst en kost 5 euro per maand, maar is tot en met april volgend jaar gratis. Hierdoor komt de mogelijkheid om uitzendingen gratis op te nemen dus te vervallen.

Het ‘Opnemen pakket’ kan iedere maand kosteloos worden uitgezet via Mijn Telfort – ook na april volgend jaar. Wie naar aanleiding van deze wijziging zijn abonnement wil beëindigen, kan dat doen tot 16 april a.s. via de klantenservice.
 

Gepubliceerd: maandag 12 maart 2012
Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.