Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wijziging Telfort Interactieve TV

door Jeanet Woldring 3 reacties

Telfort voert enkele wijzigingen door in het aanbod van Interactieve TV. Vanaf april worden de tien meest populaire Nederlandse zenders in HD doorgegeven. Verder biedt Telfort medio mei de mogelijkheid om een tweede Interactieve TV te bestellen. Daarnaast vervangt het nieuwe ‘Opnemen pakket’ de huidige gratis opnamefunctionaliteit.

Invoering van het nieuwe ‘Opnemen pakket’ 
Met de invoering van het nieuwe opnemen Pakket wordt het mogelijk meerdere programma’s tegelijk op te nemen. Ook kunnen opnames op afstand ingesteld worden via computer, iPad en Android tablet in een later stadium ook vanaf een smartphone. Verder wordt het mogelijk opnames ook op een tweede Interactieve TV in te stellen en terug te kijken.
 
Veranderingen door upgrade met Opnemen pakket
Het nieuwe ‘Opnemen pakket’ vervangt de huidige gratis opnamefunctionaliteit. Met deze wijziging vervalt de mogelijkheid om herhaalde opnames in te stellen. Telfort hoopt overigens dat ze deze functie in de toekomst weer mogelijk kunnen maken. 

Opnemen pakket jaar lang gratis uitproberen
Het ‘Opnemen pakket’ wordt een betaalde dienst en kost 5 euro per maand, maar is tot en met april volgend jaar gratis. Hierdoor komt de mogelijkheid om uitzendingen gratis op te nemen dus te vervallen.

Het ‘Opnemen pakket’ kan iedere maand kosteloos worden uitgezet via Mijn Telfort – ook na april volgend jaar. Wie naar aanleiding van deze wijziging zijn abonnement wil beëindigen, kan dat doen tot 16 april a.s. via de klantenservice.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (3)

Geplaatst door: Richard ()

Het ‘Opnemen pakket’ kan iedere maand kosteloos worden uitgezet via Mijn Telfort – ook na april volgend jaar. Wie naar aanleiding van deze wijziging zijn abonnement wil beëindigen, kan dat doen tot 16 april a.s. via de klantenservice.

is het niet zo dat je ook na 16 April dit nog kan doen het is een contract breuk toch?

Geplaatst door: rh ()

@josuha

Het is pas vanaf april dit jaar dat bovenstaand aanbod gaat gelden, het kan zijn dat de TD nog niet is ingelicht. Het staat ook nog niet op de Telfort site. Telfort is al sinds 2005 volledig van KPN.

Geplaatst door: josuha ()

ik belde van avond de technische dienst en die wisten hier totaal niks van dat je nu meerdere zenders op kon neme raar ma waar te gek voor woorden toch

zitte sinds begin dit jaar echt ingeburgert bij de kpn en is ook wel weer te merken wat lui die van geen toeten of blaze wete dat dit is in gegaan PPPFFFFFFFFF....?????/

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.