Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wijzigingen bij KPN Interactieve TV en Digitenne

door Jeanet Woldring

In januari van het komende jaar zal er veel gaan veranderen bij Interactieve TV en Digitenne van KPN. Digitelevisie.nl heeft voor u de belangrijkste en meest ingrijpende veranderingen op een rijtje gezet.

Interactieve TV
De zenders van het basispakket en pluspakket van KPN zullen wijzigen per 24 januari 2013. Aan het basispakket worden de zenders Xite?, 2M?, RTV-7 en Antena 3 toegevoegd en de zenders TVE?, Slam!TV en Rai Uno zullen dan verdwijnen. Het pluspakket wordt uitgebreid met de zenders Djazz.tv, Ginx?, 192TV, TNT? en iConcerts en de zenders Extreme Sport, VH1 Classic, Weert TV en Focuz TV zullen per januari verdwijnen van de buis.
 
Pluspakket
Per 24 januari 2013 verdwijnt RTL Gemist uit het Pluspakket. Dit betekent dat u niet meer gratis programma’s van RTL 4, RTL 5 en RTL 8 kunt terugkijken. RTL Gemist wordt vervangen door RTL XL waarbij u per aflevering een bedrag variërend van € 0,49 tot € 1,99 moet betalen. De aflevering blijft dan 24 uur beschikbaar.

Eredivisie Live
Eredivisie Live GO wordt geïntroduceerd, waarmee Eredivisie Live ook op de tablet, laptop of smartphone gekeken kan worden. Deze dienst is alleen beschikbaar voor gebruikers van interactieve televisie en niet voor Digitenne gebruikers. Het tarief van Eredivisie Live wijzigt voor Digitenne gebruikers dus niet, maar wel voor mensen met interactieve televisie. Zij betalen vanaf januari € 17,50 in plaats van € 15,25. De tariefwijziging gaat in per 16 januari voor klanten die via ADSL kijken en een week later voor mensen met een glasvezel abonnement. 

Digitenne
Vanaf 24 januari verandert ook het zenderpakket voor de mensen met Digitenne. De zenders Xite en Investigation Discovery worden toegevoegd, terwijl de zender Slam TV verwijderd wordt.

Meer info&bestel: KPN alles-in-1 (actieaanbieding met gratis monteur nog tot 1-1-2013)

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.