Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Werkzaamheden Digitenne

Zoals eerder bericht past Digitenne haar zenderaanbod per 1 juni aan. In de nacht van 31 mei op 1 juni kunnen als gevolg van de werkzaamheden een aantal kanalen tussen 01:00 en 06:00 uur tijdelijk op zwart staan.
Na de wijziging zijn Nickelodeon en BBC Entertainment vervangen door BBC One en Two. Ook wordt Private Spice vervangen door Meiden van Holland Hard. Het deelkanaal Kindernet/Comedy Central verhuist van kanaal 14 naar 19.
Digitenne abonnees hoeven overigens geen actie te ondernemen: de nieuwe zenderindeling wordt automatisch ingeladen.
Totaaltv.nl meldt dat Digitenne op korte termijn met een bonuszenderpakket zal komen waarin Nickelodeon terug keert en bovendien 13th Street en Slam!TV te zien zullen zijn. Ook zullen de radiozenders BBC Radio One, Two, Three en Four in het aanbod opgenomen worden. Een exacte datum is helaas nog niet bekend.
De wijzigingen en uitbreidingen zijn mogelijk gemaakt doordat KPN per 1 juni stopt met de doorgifte van mobiele televisie (DVB-H): de vrijgekomen bandbreedte wordt door Digitenne benut.
Gepubliceerd: dinsdag 31 mei 2011

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.