Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone maakt tv kijken op mobiel makkelijker

door Jeanet Woldring

Vodafone lanceert vandaag TV cliënt, een toepassing die TV kijken op de mobiel makkelijker moet maken. Met de TV cliënt, ontwikkeld in samenwerking met Beeweep, kunnen gebruikers met één klik de mobiele TV ‘aanzetten’, gemakkelijk zappen tussen zenders, een uitgebreide TV gids raadplegen, of hun favoriete programma voorprogrammeren. 

Vodafone introduceerde vorig jaar mobiele tv voor een vast bedrag per maand. KPN volgde dit jaar met Mobiel TV gebaseerd op DVB-H. Sinds september dit jaar biedt ook T-Mobile Mobile TV aan.

Harry Odenhoven, Directeur Online Service Unit zegt in het persbericht dat de toepassing een geweldige stap voorwaarts is die mobiel TV kijken nóg laagdrempeliger maakt. De Elektronische Programma Gids, programma herinneringen, maar ook zap-functionaliteit zouden zelfs vooruitlopen op de mogelijkheden van kabeltelevisie.
   
Anders dan voorheen, hoeven gebruikers met de TV cliënt niet meer naar Vodafone live! te surfen. De klant kan moeiteloos switchen tussen het (live) TV- en Video on Demand-aanbod. 
 
Een aantal nieuwe toestellen wordt standaard geleverd met de toepassing. Voor de Nokia 6214/Weldon (6124 Classic), Nokia N95 8GB, SonyEricsson c902 Alona en SonyEricsson W910 is de applicatie gratis te downloaden via Vodafone live!. Andere modellen volgen later. Onbeperkt TV kijken naar een pakket van minimaal 10 zenders kost 5 euro  per maand. Het abonnement is elke maand zelf aan en uit te zetten.

Belwijzer Mobiel: alle gsm abonnementen vergelijken

Gepubliceerd: dinsdag 4 november 2008
Geactualiseerd: maandag 27 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.