Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Versatel gaat Tele2 heten

De naam Versatel verdwijnt begin volgende maand voor Nederlandse consumenten. De internet- en telecomaanbieder gaat dan verder als Tele2.

De Zweedse telecomprijsvechter heeft het merendeel van de aandelen van Versatel in handen en voert nog met een groep minderheidsaandeelhouders een gevecht om het resterende deel. De naamswijziging vormt geen probleem volgens een Versatel woordvoerster.

Voor de zakelijke markt blijft de merknaam Versatel voorlopig bestaan. Op de Nederlandse consumentenmarkt zou de naamsbekendheid van Tele2 sterker zijn. Versatel heeft o.a. de rechten voor de Nederlandse voetbalcompetitie. Het bedrijf moet ongeveer 3 kilometer reclameborden vervangen in voetbalstadions, waar de telecomaanbieder adverteert met zijn alles-in-één product.

Naar eigen zeggen hoeft Versatel weinig kosten te maken voor de naamswijziging. Het bedrijf is gewend aan nieuwe namen. Een jaar geleden hernoemde het bedrijf zijn internetactiviteiten van Zon naar Versatel. De huiskleur veranderde toen van rood naar zwart, maar die wordt bij de nieuwste wijziging weer rood, de kleur waaronder Tele2 ook bekend is.

Versatel was afgelopen jaar nog niet erg succesvol met zijn breedbandpakket, dat telefonie, internet en gratis eredivisiewedstrijden combineerde. Het bedrijf wilde 100.000 klanten binnenhalen, maar eind september stond de teller op 42.000.

Gepubliceerd: dinsdag 24 januari 2006
Geactualiseerd: woensdag 1 februari 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.