Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Upgrade voor KPN Alles-in-één

door Jeanet Woldring 1 reactie

Dit weekend heeft KPN zijn Alles-in-één pakketten voor internet, tv en bellen een nieuwe upgrade gegeven. Dit betekent een uitbreiding van de pakketten met meer gratis extra’s. Zo krijgen alle klanten voortaan gratis HD-tv zenders in hun pakket. Bovendien wordt het 'Opnemen Pakket' ter waarde van 5 euro per maand gratis toegevoegd aan Alles-in-één Standaard.

Met het 'Opnemen Pakket' kun je op twee tv’s met de digitale tv-ontvanger tot 200 uur opnemen. Opnames afspelen kan via elke digitale tv-ontvanger in huis en als je ook gebruik maakt van Interactieve TV Online, dan kun je opnames op afstand instellen. Het Opnemen Pakket is maandelijks opzegbaar.

Ook biedt KPN nu sneller internet in het Standaard pakket. De downloadsnelheid wordt tot 40 Mbit/s en de upload tot 4 Mbit/s.

Afgelopen najaar ook al uitbreiding  
Afgelopen najaar breidde KPN zijn Alles-in-één pakketten al uit met Interactieve TV Online en Spotify Premium. Met de upgrade dit weekend zet KPN een volgende stap in de uitbreiding van zijn pakketten voor consumenten thuis. 

Nieuw bij TV- kijken is: 10 HD-zenders bij Alles-in-één Instap en Standaard; 18 HD-zenders bij Alles-in-één Premium. Nieuw bij Internetten is de snelheidsverhoging bij Alles-in-één Standaard: downloaden tot 40 Mbit/s en uploaden tot 4 Mbit/s. Ook het Opnemen Pakket is hier nieuw.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Loer ()

Leuk verpakt een opnamepakket voor 5 euro,maar dit betekent wel dat het gratis opnemen van 1 zender niet meer mogelijk is.
Is dit nu beter wie heeft hierom gevraagd?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.