Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC verlengt Zomer Overstap Deals

door Jeanet Woldring

UPC verlengt de Zomer Overstap Deals. De actie waarbij u zes maanden korting krijgt op een Alles-in-1 pakket duurt nog tot eind september. Eredivie Live wordt duurder maar is vanaf het eind van het jaar overal in Nederland te bekijken via een laptop, tablet of smartphone. Dat en meer heeft UPC in petto voor de komende maanden. Lees meer.

Prijswijziging Eredivisie Live per 1 september

Het tarief van de Eredivisie Live wijzigt per 1 september 2012. Vanaf deze datum betaalt u 17,25 euro per maand. Nu is dat nog 15 euro. UPC zit met haar nieuwe abonnementsprijs nog onder de adviesprijs die Eredivisie Live heeft gesteld. Deze bedraagt 17,95 per maand. Wie bij UPC het combi-pakket Eredivisie Live+Sport1/Film1 afneemt, krijgt niet met de prijsverhoging te maken.

Gratis bal bij aanvraag van Eredivisie Live

Vrijdag 10 augustus gaat het nieuwe seizoen van Eredivisie weer van start. Om de start van het voetbalseizoen te promoten, ontvangen mensen die zich voor 24 augustus abonneren op Eredivisie Live van UPC een Derby Star voetbal. Dit betreft een actie vanuit Eredivisie Live zelf en geldt uitsluitend voor nieuwe abonnees. Eredivisie Live is alleen beschikbaar in combinatie met  UPC Digitale TV.

Eredivisie Live: nog meer voetbal in HD en mobiel

Eredivisie Live 2 is vanaf 10 augustus ook beschikbaar in HD-kwaliteit. Het hoofdkanaal Eredivisie Live 1 HD is al langere tijd bij UPC te bekijken. Hiervoor dient men wel over een HD-kabeldecoder te beschikken. Ook ontvangst via een televisie met interne HD-kabeltuner -ook wel DVB-C genoemd- in combinatie met de CI+ module van UPC is mogelijk.

En vanaf het eind van het jaar kunnen abonnees ook gebruikmaken van Eredivisie Live Go. Daarmee kun je zonder extra kosten overal in Nederland Eredivisie Live ontvangen, op een laptop, tablet of smartphone.

Nieuwe tv modellen UPC CI+ gecertificeerd
Het aanbod UPC CI+ gecertificeerde tv's is uitgebreid met modellen van de merken van Loewe, Bang & Olufsen en Salora.

Spirit 24 en Sterren 24 stoppen per 4 september

Op 4 september stopt de Publieke Omroep met Spirit 24 en Sterren 24. Klanten met een Royaal abonnement kunnen deze zenders dus ook niet meer zien. UPC zal klanten  zo snel mogelijk informeren over een passende vervanging.

Zender van de maand augustus: Eurosport 2

In augustus is Eurosport 2, onderdeel van het Royaal abonnement, zender van de maand. Eurosport 2 is de zender voor liefhebbers van onder meer baskettball, australian Football, rugby, wielrennen, tennis, auto-en motorsporten en snooker. en van voetbal, want de komende drie seizoenen zijn ook de wedstrijden uit de twee hoogste Duitse voetbaldivisies te zien.Deze maand is de zender te zien voor alle UPC Digitale TV abonnees op kanaal 13.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.