Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC vereenvoudigt algemene voorwaarden

UPC vond het tijd dat de algemene voorwaarden toegankelijker worden voor haar klanten. Daarom heeft het kabelbedrijf de tekst van haar algemene voorwaarden en de afzonderlijke voorwaarden voor televisie-, internet- en telefoniediensten gebundeld, ontdaan van ingewikkelde juridische formuleringen en in begrijpelijker taal opgesteld.

Vanaf 4 augustus gelden de algemene voorwaarden voor abonnees die nieuwe producten bij UPC afnemen. Per 1 september gelden de voorwaarden voor alle abonnees.
 
Inhoudelijk verandert er weinig. UPC is van mening dat de wijzigingen die gemaakt zijn, geen negatief effect voor bestaande klanten met zich meebrengen. Om abonnees snel van de belangrijkste tien punten uit de algemene voorwaarden te voorzien, zijn 'De 10 Spelregels van UPC' opgesteld. Ook is het UPC Garantieplan vervangen door de eenvoudige 'UPC Garantieregeling'. 
 

Gepubliceerd: dinsdag 5 augustus 2008
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.