Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC verbetert Horizon, het nieuwe tv-kijken

door Jeanet Woldring 4 reacties

UPC belooft zijn interactieve tv-platform Horizon met software-updates te verbeteren. Zo zullen de menu's minder traag worden waardoor het navigeren door het menu, de TV-gids en het laden van de 3D-animaties sneller zal verlopen. Dat stelt het bedrijf bij de presentatie van zijn derde kwartaalcijfers.

Het nieuwe tv-kijken
De naam Horizon staat voor het nieuwe tv-kijken, dat UPC september introduceerde. Het omvat een nieuwe mediabox met ingebouwde internetmodem, de mogelijkheid om online te kijken en verschillende apps voor smartphones en tablets. Hiermee krijgen kijkers toegang tot alle vormen van tv-, internet- en persoonlijke media op alle schermen in en om het huis.

Problemen
Er waren echter nogal wat problemen bij de start van de dienst. Zo bleken veel van de mediaboxen uitgerust te zijn met verouderde software en was de helpdesk van het bedrijf niet goed voorbereid op de problemen waar klanten tegenaan liepen.

Feedback
UPC gaat de komende tijd benutten om op basis van de feedback van haar klanten de producten en diensten van Horizon verder aan te passen aan hun wensen. Inmiddels zijn tientallen extra medewerkers ingezet en is een speciale Horizonhulp site ontwikkeld. Hier kan men onder meer terecht voor informatie en instructiefilmpjes over het gebruik en de installatie van de mediabox. Ook vindt men er tips om bijvoorbeeld extra snel door de menu's te navigeren.

Volgens UPC hebben inmiddels ruim 50.000 klanten een Horizon mediabox HD met DVR besteld als onderdeel van een Alles-in-1 Pakket.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (4)

Geplaatst door: hans ()

een stel waardeloze nietsnutten zijn het bij UPC daar. Verbetering? Nauwelijks iets van te merken. En nog steeds dezelfde fouten in de menustructuur. As je alle opnames van 1 progrma wilt verwijderen verwijdert ie nog steeds de hele inhoud van je harde schijf. Wakker worden stelletje sukkels bij de UPC

Geplaatst door: Hans ()

Geloof ze niet, het is een waardeloos product. Ik heb de mijne al tig keer gereset, opnieuw opgestart. Hij blijft vastlopen, opnames worden zwart, het is een log waardeloos monster die Horizon

Geplaatst door: Harry ()

Nu nog voor Android !! 🙂🙁

Geplaatst door: Harry ()

Nu nog voor Android !! 🙂🙁

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.