Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

UPC stopt per 1 april met MusicZone

door Jeanet Woldring

Kabel- en mediabedrijf UPC stopt op 1 april met de doorgifte van het extra zenderpakket MusicZone. Abonnees hoeven niets te doen. Vanaf 1 april wordt het maandelijkse abonnementsbedrag van 6 euro niet meer doorberekend. Het pakket bestaat uit Slam! TV, Karaoke TV, TMF Pure en Trace Tropical. Ook de 15 radiozenders van betaalradiozenderaanbieder XLnt en interactieve mogelijkheden maken onderdeel uit van MusicZone.

Waarom stopt UPC met MusicZone?
Vorig jaar is Musiczone gelanceerd om jongeren beter te bedienen op muziekgebied. Veranderende marktomstandigheden, zoals het muziek kijken en luisteren via internet, en de daardoor mindere animo voor MusicZone zijn de oorzaak van het besluit van UPC. 

Of de muziekzenders die nu deel van het MusicZone pakket uitmaken na 1 april bij UPC te zien blijven is nog maar de vraag. Zodra bekend is wat er met de zenders uit het Extra Zenderpakket zal gebeuren, worden abonnees daarvan op de hoogte gesteld.

Meer info en bestel: UPC Digitale TV -  UPC Alles-in-1 Voordeelpakket

Gepubliceerd: donderdag 24 februari 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.