Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC start halveerweken

door Jeanet Woldring

Kabelaar UPC start vandaag de halveerweken. Tijdens deze campagne biedt UPC abonnementen voor de helft van de prijs aan. Zo krijg je drie maanden lang 50 procent korting op Alles-in-1 pakketten, bundels en losse abonnementen.

Drie maanden lang 50% kortingDe korting geldt ook voor bepaalde opties zoals Bellen Onbeperkt, Goedkoop naar Mobiel, HD, extra mediabox of extra CI+ Module. De campagne loopt tot 1 april en geldt tevens voor bestaande klanten die er een product bijnemen. De aanbieding is van toepassing op alle abonnementen, uitgezonderd het losse kabel tv en radio abonnement, het veiligheidspakket en de extra zenders.

Prijsaanpassing DVR, HD en HD DVR
Vanaf nu kost een DVR 4 euro, HD 7,50 euro en HD DVR 11,50 extra per maand. Dit zijn de nieuwe tarieven per 1 januari 2012.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.