Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC nu ruim eenderde digitale tv-kijkers

door Jeanet Woldring

Bij UPC lijkt de vraag naar digitale televisie aan te trekken, terwijf de afname van het totaal aantal televisie klanten minder hard gaat. Dat staat op digitale kabeltelevisie naar aanleiding van de jaar en kwartaalcijfers.

Het totaal aantal digitale kijkers bedraagt nu 751.400. Het totaal aantal televisieabonnees daalde met 10.700 naar 1.955.300. Een kwartaal eerder was de afname nog 20.400. Daarmee heeft  van de UPC abonnees 38,4% nu digitale televisie.

UPC heeft in haar verzorgingsgebied een marktaandeel van 70,7 procent. Drie jaar geleden was dat nog 82 procent. 

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2010
Geactualiseerd: woensdag 6 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.