Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC lanceert het nieuwe tv-kijken met Horizon

door Jeanet Woldring 3 reacties

UPC heeft vandaag een nieuwe mediabox gelanceerd onder de naam Horizon. Tv-programma’s, films en series zijn op tablets en smartphones te bekijken en ook persoonlijke foto’s en video’s kunnen eenvoudig gedeeld worden via de mediabox. Horizon is direct verkrijgbaar voor bestaande en nieuwe klanten.

Nieuwe mediabox

De settopbox heeft naast een tv-ontvanger en een digitale recorder ook een draadloos internetmodem en een telefoonaansluiting. Volgens Nu.nl hoopt UPC hierdoor dat meer klanten een alles in één-pakket zullen afnemen met daarin tv, internet en telefonie.

Via tablet, smartphone, laptop of computer 

Via Horizon zijn ook apps op de tv beschikbaar zoals Youtube en Wikipedia. Ook kunnen tablets, smartphones en pc’s eenvoudig gekoppeld worden. Daarna is het mogelijk om via een speciale app op de iPad 2 en nieuwe iPad tv-zenders live te bekijken. Ook is On Demand-aanbod zoals films en series te bekijken via andere apparaten dan de televisie.

De apps voor de iPad komen in de tweede helft van september beschikbaar. Via een laptop kan bijvoorbeeld via de browser naar programma’s gekeken worden.

Foto's delen
Ook kunnen persoonlijke foto’s en video’s die op tablets, smartphones en pc’s staan gedeeld worden met de mediabox. Daarna zijn ze op de tv te bekijken. Met de ingebouwde recorder kan 100 uur aan programma’s opgenomen worden.

Vanwege de zes tuners kunnen bovendien vier programma’s tegelijkertijd opgenomen worden. Tot slot heeft UPC het uiterlijk van de interface aangepast en kunnen tablets en smartphones gebruikt worden als afstandsbediening.

Beschikbaar 

De mediabox is voor bestaande en nieuwe klanten beschikbaar. Dat is voorlopig alleen in combinatie met twee speciale pakketten. Bestaande klanten kunnen deze pakketten ook afsluiten als vervanging van het huidige abonnement.

Introductieaanbieding

Voor snelle beslissers is er een speciale introductieaanbieding. Klanten kunnen daarbij een Alles-in-1 Horizon krijgen dat bestaat uit Horizon TV Standaard met ruim 50 tv-zenders en 10 HD-zenders, de Horizon mediabox HD met ingebouwde DVR, 60 Mb internet, Bellen, Kabel TV en Radio voor € 54,95 per maand. De eerste 6 maanden € 39,50 euro per maand. Voor een vergelijkbaar pakket met 120 Mb internet geldt een extra tarief van € 8 per maand. 

Bovendien zijn bij beide varianten de eerste 6 maanden Film1, het uitgebreide HD-zenderpakket en alle 110 tv-zenders van het Extra-zenderpakket inbegrepen. 

Vanaf 28 september zullen er enkele andere pakketten en abonnementen beschikbaar zijn waarvan de tarieven later bekend gemaakt.worden.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (3)

Geplaatst door: Joop ()

Je kan Horizon tv uit de appstore installeren (i-pad)
Vervolgens wat simpele instelingen en het werkt prima.
Je kan ook de Mediabox programmeren zodat hij op gaat nemen. Kortom een geweldige App

En GRATISGeplaatst door: é€ de man ()

Ben bestaande klant en heb het uitgebreide abonnement incl.film 1,moet ik extra betalen voor horizon tv op een i-pad ?

Geplaatst door: martie ()

ben al heellang kland bij upc kom ik ook in aanmerking voor de nieuwe mediabox? gr martie

Opmerking van de redactie op 12-09-2012
Jazeker: ook bestaande klanten kunnen de Horizon bestellen.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.