Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC lanceert het nieuwe tv-kijken met Horizon

door Jeanet Woldring

UPC heeft vandaag een nieuwe mediabox gelanceerd onder de naam Horizon. Tv-programma’s, films en series zijn op tablets en smartphones te bekijken en ook persoonlijke foto’s en video’s kunnen eenvoudig gedeeld worden via de mediabox. Horizon is direct verkrijgbaar voor bestaande en nieuwe klanten.

Nieuwe mediabox

De settopbox heeft naast een tv-ontvanger en een digitale recorder ook een draadloos internetmodem en een telefoonaansluiting. Volgens Nu.nl hoopt UPC hierdoor dat meer klanten een alles in één-pakket zullen afnemen met daarin tv, internet en telefonie.

Via tablet, smartphone, laptop of computer 

Via Horizon zijn ook apps op de tv beschikbaar zoals Youtube en Wikipedia. Ook kunnen tablets, smartphones en pc’s eenvoudig gekoppeld worden. Daarna is het mogelijk om via een speciale app op de iPad 2 en nieuwe iPad tv-zenders live te bekijken. Ook is On Demand-aanbod zoals films en series te bekijken via andere apparaten dan de televisie.

De apps voor de iPad komen in de tweede helft van september beschikbaar. Via een laptop kan bijvoorbeeld via de browser naar programma’s gekeken worden.

Foto's delen
Ook kunnen persoonlijke foto’s en video’s die op tablets, smartphones en pc’s staan gedeeld worden met de mediabox. Daarna zijn ze op de tv te bekijken. Met de ingebouwde recorder kan 100 uur aan programma’s opgenomen worden.

Vanwege de zes tuners kunnen bovendien vier programma’s tegelijkertijd opgenomen worden. Tot slot heeft UPC het uiterlijk van de interface aangepast en kunnen tablets en smartphones gebruikt worden als afstandsbediening.

Beschikbaar 

De mediabox is voor bestaande en nieuwe klanten beschikbaar. Dat is voorlopig alleen in combinatie met twee speciale pakketten. Bestaande klanten kunnen deze pakketten ook afsluiten als vervanging van het huidige abonnement.

Introductieaanbieding

Voor snelle beslissers is er een speciale introductieaanbieding. Klanten kunnen daarbij een Alles-in-1 Horizon krijgen dat bestaat uit Horizon TV Standaard met ruim 50 tv-zenders en 10 HD-zenders, de Horizon mediabox HD met ingebouwde DVR, 60 Mb internet, Bellen, Kabel TV en Radio voor € 54,95 per maand. De eerste 6 maanden € 39,50 euro per maand. Voor een vergelijkbaar pakket met 120 Mb internet geldt een extra tarief van € 8 per maand. 

Bovendien zijn bij beide varianten de eerste 6 maanden Film1, het uitgebreide HD-zenderpakket en alle 110 tv-zenders van het Extra-zenderpakket inbegrepen. 

Vanaf 28 september zullen er enkele andere pakketten en abonnementen beschikbaar zijn waarvan de tarieven later bekend gemaakt.worden.
 

Gepubliceerd: vrijdag 7 september 2012
Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.