Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC kijkers kunnen stemmen via rode knop

UPC en SBS zijn een samenwerking aangegaan met betrekking tot het programma 'Sterren Dansen op het IJs'. Vanaf 26 oktober maakt UPC het voor hun digitale tv kijkers mogelijk om op de deelnemers van het programma te stemmen via interactieve televisie.

De kijkers kunnen hun stem uit brengen via de rode knop van hun afstandsbediening. Het is voor het eerst in Nederland dat kijkers op deze manier van de ‘rode knop’ gebruik kunnen maken.

Diederik Karsten, managing director van UPC Nederland, verwacht op korte termijn een doorbraak van interactieve televisie in Nederland: “Net als video on demand verandert de rode knop de manier waarop we televisie kijken. Niet alleen steeds meer programmamakers zien dit in, maar ook reclamemakers en adverteerders.”

Naast stemmen op hun favoriete deelnemer kunnen de kijkers via UPC On Demand bovendien alle afleveringen na uitzending op elk gewenst tijdstip bekijken.

Meer informatie en online aanmelden voor Digitale TV van UPC

Gepubliceerd: donderdag 25 oktober 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.