Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC introduceert Dance Trippin, Nostalgienet naar basispakket

door Jeanet Woldring

Per 5 juni voert UPC enkele wijzigingen door in het digitale zenderaanbod. Zo biedt UPC als eerste in Nederland de zender DanceTrippin aan. NostalgieNet verhuist naar het digitaal basispakket.

DanceTrippin
Het 24-uurs muziekkanaal DanceTrippin richt zich op jongeren en zendt vooral live registraties uit van DJ sets vanaf events uit heel Europa. DanceTrippin maakt onderdeel uit van het Royaal-pakket van UPC en is te vinden op kanaal 604. DanceTrippin zendt deze zomer onder meer registraties uit van alle belangrijke dance events op Ibiza, maar ook van festivals als Kazantip uit de Oekraïne en Love Family Park uit Duitsland.

Wijzigingen in digitale zenderaanbod per 5 juni
Daarnaast worden de zenders Extreme Sports (kanaal 203) en Zone Reality (kanaal 319) verplaatst van het Digitale TV pakket naar het Royaal-pakket. Daartegenover staat dat Nostalgienet (kanaal 312) wordt verplaatst van het Royaal-pakket naar UPC Digitale TV, het digitale basispakket van UPC.

Wijzigingen in digitale zenderaanbod in mei
Begin mei verplaatste UPC de Vlaamse zender Ketnet naar een apart kanaal (kanaal 42). De zender zat altijd in kanaaldeling met Canvas. Sinds begin mei zijn beide zenders echter 24-uurs kanalen geworden. Ketnet is net als Canvas onderdeel van het Digitale TV pakket (digitale basispakket).

Ook biedt UPC sinds 15 mei de HD-versie van Discovery Channel. Tot 15 mei was dit Discovery Showcase HD, een zender met andere programmering dan Discovery Channel. Discovery Channel HD is te zien op kanaal 60.

Erotiek
Begin mei verving UPC Playboy TV door Passie TV (kanaal 950) in het Starter-pakket. In het UPC Premium Pakket Xotix werd de zender Hustler TV vervangen door Passie XXX (kanaal 953).

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.