Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC Horizon reclame op LCD-scherm in tijdschrift

door Jeanet Woldring

UPC heeft in Nederland de primeur met een advertentie in een tijdschrift op een echt LCD-videoscherm. Deze unieke vorm van adverteren vormt onderdeel van een nieuwe reclamecampagne  voor Horizon. 

Horizon maakt het mogelijk dat klanten op alle schermen in en om het huis bijvoorbeeld televisie, persoonlijke filmpjes of internetvideo’s kunnen kijken. En daar voegt UPC voor deze keer ook nog eens een scherm in een magazine aan toe.

Als de lezer de bladzijde openslaat, komt de afgebeelde televisie in de advertentie tot leven en wordt de video met geluid afgespeeld. UPC brengt het in samenwerking met Sanoma Media op de markt. Het verschijnt 4 oktober in de Playboy en 10 oktober in de Marie Claire.

  Het LCD-videoscherm dat in elk exemplaar van deze twee tijdschriften wordt geplaatst heeft een beelddiagonaal van 2,4 inch en is gemaakt door fabrikant Rox Asia. De video kan diverse malen worden bekeken en het LCD-videoscherm kan men een mini-USB-aansluiting worden opgeladen.

Op 4 oktober schreef TotaalTV dat de Horizon-advertentie op LCD in veel gevallen defect is.

Gepubliceerd: vrijdag 5 oktober 2012
Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.