Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC Horizon reclame op LCD-scherm in tijdschrift

door Jeanet Woldring 1 reactie

UPC heeft in Nederland de primeur met een advertentie in een tijdschrift op een echt LCD-videoscherm. Deze unieke vorm van adverteren vormt onderdeel van een nieuwe reclamecampagne  voor Horizon. 

Horizon maakt het mogelijk dat klanten op alle schermen in en om het huis bijvoorbeeld televisie, persoonlijke filmpjes of internetvideo’s kunnen kijken. En daar voegt UPC voor deze keer ook nog eens een scherm in een magazine aan toe.

Als de lezer de bladzijde openslaat, komt de afgebeelde televisie in de advertentie tot leven en wordt de video met geluid afgespeeld. UPC brengt het in samenwerking met Sanoma Media op de markt. Het verschijnt 4 oktober in de Playboy en 10 oktober in de Marie Claire.

  Het LCD-videoscherm dat in elk exemplaar van deze twee tijdschriften wordt geplaatst heeft een beelddiagonaal van 2,4 inch en is gemaakt door fabrikant Rox Asia. De video kan diverse malen worden bekeken en het LCD-videoscherm kan men een mini-USB-aansluiting worden opgeladen.

Op 4 oktober schreef TotaalTV dat de Horizon-advertentie op LCD in veel gevallen defect is.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Adotowsditmop ()

Ja, waarschijnlijk dus het is

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.