Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC half oktober met Slingbox

UPC Nederland en Sling Media starten half oktober met de proefintroductie van de Slingbox™ voor klanten van UPC Digital TV. UPC zal de Slingbox SOLO op de markt brengen, een nieuwe, verbeterde versie die 27 september j.l. wereldwijd is gelanceerd.

Zoals we eerder schreven krijgen digitale televisie-klanten met die Slingbox de mogelijkheid om hun UPC MediaBox op afstand - via een breedband internetverbinding - te bedienen. De Slingbox zendt het signaal van de UPC MediaBox door en zorgt er voor dat de televisie-uitzending op een PC of laptop thuis of op reis met elke breedbandverbinding - met een minimum snelheid van 256 Kbps - bekeken kan worden. Zie voor een eerste indruk brandstore.slingmedia.com.

De Slingbox SOLO zal verkrijgbaar zijn via de UPC website en de UPC Centers voor 149 euro. Voor de eerste klanten zal de prijs 99 euro bedragen.

518.000 digitale tv klanten 
UPC heeft in Nederland in totaal 2,2 miljoen televisieklanten waarvan er ongeveer een kwart een abonnement heeft op digitale tv, 518.000 klanten om precies te zijn. De kabelaar biedt vier varianten van digitale tv abonnementen t.w. Starter voor € 2,99 per maand, Starter met harddiskrecorder (DVR) voor € 8,99, Royaal voor € 8,99 en Royaal met DVR voor € 12,99 per maand. Bij Starter krijgt men ruim 50 zenders en bij Royaal ruim 90. Een ander verschil is 'Programma Gemist' dat bij Royaal tot 10 dagen teruggekeken kan worden en bij Starter alleen 'vandaag en gisteren'. Zie voor meer specificaties de pakketten op Digitelevisie.

Klik hier voor meer informatie en online aanmelden voor digitale tv van UPC

Gepubliceerd: maandag 1 oktober 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.