Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC breidt On Demand uit met Sex and the City

door Jeanet Woldring

UPC vult zijn Video On Demand-aanbod aan met drie CBS Paramount hitseries uit de jaren negentig. Vanaf zes november komen twee seizoenen van Frasier en Sex and the City beschikbaar. In december volgen Twin Peaks, de resterende seizoenen van Sex and the City en nog een seizoen van Frasier.

UPC biedt als eerste kabelbedrijf in Nederland de series via On Demand aan. Eerder dit jaar nam UPC al Desperate Housewives, Grey's Anatomy en Criminal Minds op. Volgens het kabelbedrijf maakt gemiddeld 40 procent van alle digitale abonnees gebruik van UPC On Demand.

Meer informatie en online bestellen: Digitale TV van UPC

Gepubliceerd: maandag 3 november 2008

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.