Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Twee zenders erbij op Ziggo TV app

door Jeanet Woldring 2 reacties

Kabelprovider Ziggo heeft vandaag een nieuwe versie van haar TV app voor de iPad, iPhone en iPod gelanceerd (versie 2.2). Hierin is het aantal tv-zenders dat live te bekijken is, uitgebreid van 10 naar 12. Eurosport en National Geographic Channel zijn aan het pakket toegevoegd.

Van 10 naar 12 gratis zenders
Via Ziggo TV app kunnen klanten nu op hun iPad, iPhone en iPod de volgende zenders ‘ontvangen’: Ned 1, Ned 2, Ned3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, Net5, SBS6, Veronica, Eurosport en National Geographic Channel. De app is gratis, maar om live tv  te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over internet van Ziggo en een Ziggo TV-abonnement. 
 
Meer wijzigingen: startscherm, zoekfunctie, social media
Ten opzichte van de vorige versie bevat de Ziggo TV app onder andere nog de volgende wijzigingen: TV homepage is nu naar persoonlijke voorkeur in te stellen, er zijn nieuwe mogelijkheden voor social media toegevoegd (zo kun je vanuit Live TV delen wat je nu kijkt en zien wat er over het programma getwitterd wordt.), een geïntegreerde zoekfunctie op de homepage en een verbeterde korte programmagids (EPG) bij het live TV-kijken.
 
Populaire app
In maart van 2011 bracht Ziggo de eerste versie van de TV app uit voor de iPad. Deze app stond geruime tijd op plaats 1 van de Beste Gratis iPad Apps hitlijst van de Appstore. In juli kwam er ondersteuning voor de iPhone bij. Versie 2.0 van de app maakte het mogelijk om live naar de 10 best bekeken Nederlandse zenders te kijken op je iPad, iPhone en iPod.
 
Ziggo zegt in de komende tijd nieuwe features te blijven ontwikkelen die waarde toevoegen aan de app en het gebruiksgemak optimaliseren. Hopelijk wordt het ook mogelijk de TV app te gebruiken voor klanten met een zakelijk abonnement. Eigen ervaring heeft uitgewezen dat dat tot nu toe niet mogelijk is helaas...

De app is te downloaden via de Apple app store.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Pauudje ()

Waardeloos bedrijf, die Ziggo. Wel een leuke app voor Apple klanten maar niet voor de vele android gebruikers. Je reinste bevoordeling van het onsympatiekste bedrijf ter wereld, Ik wil geen Apple en ik koop geen Apple.Ik ben bezig mij te orienteren op Glasvezel van KPN. Die hebben wel een dergelijke app, ook voor Android.! Bye bye Ziggo.

Geplaatst door: A.M. van der Kwast ()

Maar waarom niet deze app voor Android? Of komt deze spoedig?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.