Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

TV van KPN eind oktober landelijk beschikbaar

Eind juni had KPN meer dan 230.000 televisieklanten, wat een marktaandeel van meer dan 8% betekende in het dekkingsgebied van de onderneming. Dit maakte KPN vandaag bekend tijdens de presentatie van de halfjaarcijfers.

Eind oktober zullen de televisiediensten landelijk beschikbaar zijn. De afschakeling van analoge frequenties door de Nederlandse overheid staat gepland voor ongeveer diezelfde periode. De uitrol van het netwerk, met als doel in 2007 landelijk bereik te realiseren, ligt op koers.

KPN is de eerste aanbieder die interactieve IP TV op de Nederlandse markt heeft gebracht, onder de naam ‘Mine’. Vanaf oktober wordt deze dienst landelijk aangeboden.

In eerste instantie zal ongeveer 60% van de huishoudens hiermee worden bereikt. Met deze interactieve dienst wil KPN 'een geheel nieuwe televisie-ervaring' verzorgen, die wordt afgestemd op de individuele voorkeuren van de kijker. De dienst omvat meer dan 60 televisiezenders en 70 radiozenders. Daarnaast hebben klanten on-demand toegang tot 500 films dankzij overeenkomsten met onder meer Warner Bros International Television Distribution en Blockbuster Entertainment Ltd.

Meer informatie: KPN Digitale TV

Gepubliceerd: dinsdag 1 augustus 2006
Geactualiseerd: woensdag 2 augustus 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.