Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Tot 7 dagen gratis tv terugkijken bij KPN, Telfort en XS4ALL

door Marit Veldkamp 1 reactie

kpn-gemist-via-tvgids.jpgBen je tv-klant van KPN, XS4ALL of Telfort? Dan kun je vanaf vandaag tot zeven dagen ‘gratis’ programma’s terugkijken. KPN reageert hiermee op het feit dat mensen steeds meer tv kijken wanneer het ze uitkomt en ze dus minder ‘gewone lineaire’ tv kijken.

Uitrol vandaag gestart

De uitrol start vandaag en je krijgt bericht wanneer de dienst voor jou beschikbaar is. Je kunt je favoriete programma’s terugzien in het iTV-menu onder TV-Gids. Hiermee heb je toegang tot programma’s die tot zeven dagen ervoor uitgezonden werden. Het grote voordeel is dus dat je niet meer hoeft op te nemen. Op dit moment is de dienst beschikbaar bij een groot aantal van 132 zenders, waarvan 36 in HD en 63 zenders in het basispakket zitten. Let wel op dat het aantal zenders die je kunt terugkijken dus afhankelijk is van je abonnement.

Ziggo

De nieuwe dienst is vergelijkbaar met die van Ziggo, die al Replay TV aanbiedt. Het verschil is dat je bij Ziggo ook terug kunt kijken via de interactieve-tv app, genaamd Ziggo GO. Verder heb je een Horizon Mediabox nodig om hier gebruik van te maken.

Innovatie KPN

KPN kwam eerder met meer innovaties op het gebied van televisie kijken. Zo werd onder andere al live pauzeren, Méér TV  en Begin Gemist geïntroduceerd.

Gepubliceerd: donderdag 26 januari 2017
Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Reacties (1)

Geplaatst door: An ()

Ik wil graag info over quad aanbiedingen ( totaalpakketten) incl mobiel toestel) en prijzen
Dank je

Opmerking van de redactie op 26-02-2017
Die kun je terugvinden en vergelijken op www.internetten.nl en www.totaalwijzer.nl. Gebruik de filter: Combinatievoordeel. Kom je er niet uit, bel dan even met onze helpdesk, bereikbaar tijdens kantooruren.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.