Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Tienduizend abonnees voor KPN MobielTV

door Jeanet Woldring

KPN heeft sinds de introductie begin juni 2008 tienduizend MobielTV-abonnees aangesloten op zijn netwerk. Abonnees ontvangen onbeperkt tien televisiekanalen op hun mobiele telefoon en kunnen kiezen uit drie toestellen, waaronder vanaf 15 september de Nokia N96.

De tien basiskanalen zijn Nederland 1, Nederland 3, RTL4, RTL24, SBS6, Jetix/Veronica, MTV Music, Discovery Channel, Xite en Nick Toons. Naast bekende en populaire programma’s die ook op de huiskamer TV te bekijken zijn, zijn er omroepen met specifieke mobiele content. Zo is er RTL 24: een speciaal voor de mobiele telefoon ontwikkelde nieuwszender met het beste van de nieuws- en actualiteiten programma’s van RTL. Daarnaast biedt MobielTV nog twee betaalkanalen: Eredivisie Live met de belangrijkste (live) wedstrijden van de Eredivisie en een erotiekkanaal. Beide kanalen zijn te ontvangen voor 5 euro extra per maand per zender.
 
Per 15 september is MobielTV van KPN verkrijgbaar op drie toestellen: de Nokia N96, de Samsung SGH-P960 en de LG KB620. 
 
MobielTV wordt uitgezonden via de zogenaamde DVB-H techniek. KPN is de eerste mobiele provider die deze techniek in Nederland gebruikt. Volgens de aanbieder is de kwaliteit beter met deze techniek , kunnen veel meer mensen tegelijk TV-kijken en gaat de toestelbatterij langer mee dan bij de andere veelgebruikte UMTS/HSDPA techniek.

Gepubliceerd: dinsdag 9 september 2008
Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.