Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort verhoogt prijzen DSL abonnementen met 1 euro

door Anniek Kruijer

Telfort verhoogt op 1 april de abonnementsprijzen met 1 euro per maand. De verhoging geldt alleen voor nieuwe klanten. De tarieven van de glasvezelabonnementen blijven ongewijzigd.

Eén euro duurder
Het Instap abonnement (snelheid van 8 Mbps down/1 Mbps up) kost vanaf 1 april 20,50 euro per maand. Het Standaard abonnement (snelheid van 30 Mbps down/3 Mbps up) krijgt een maandprijs van 23 euro en het Extra abonnement (snelheid van 50 Mbps down/5 Mbps up) gaat maandelijks 27 euro kosten. Voor wie ook vaste telefonie wil betaalt 2,50 euro extra per maand en voor Interactieve TV 12,50 euro extra per maand.

De Alles-in-1 abonnementen worden eveneens verhoogd met 1 euro. Alles-in-1 Instap kost voor nieuwe klanten 35,50 euro per maand, het Standaard abonnement 38 euro per maand en het Extra abonnement is verkrijgbaar voor 42 euro.

Ondanks de prijsverhoging blijft Telfort in de Top-5 staan op Internetten.nl voor zowel Internet + TV als Internet + Bellen. Weten of Telfort beschikbaar is jouw adres? Maak dan gebruik van de postcodecheck!

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2015
Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.