Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort vanaf 5 december Alles-in-1

door Jeanet Woldring

Vanaf maandag 5 december introduceert Telfort het Alles-in-basispakket. Dat betekent dat het voor nieuwe klanten mogelijk is om interactieve tv, internet en bellen in één te bestellen vanaf 36 euro per maand. Hiermee komt Telfort gelijk in de TOP 5 goedkoopste totaalpakketten van Nederland.

Wat is het?
In het basispakket zit standaard:
1. interactieve tv met meer dan 50 tv- en 90 radiozenders 
2. snel internet standaard tot 25 Mb/s download en tot 3 Mb/s upload
3. onbeperkt bellen naar vaste nummers in Ned voor 5 cent per gesprek
4. live tv pauzeren, programma gemist voor Ned 1, 2, 3 van vandaag en gisteren
5. tv-ontvanger met harddiskrecorder in bruikleen: tot 200 uur programma’s opnemen

Wat kost het?
Ter introductie biedt Telfort het basispakket tijdelijk extra voordelig aan:
• het eerste jaar 37,50 euro, daarna 41 euro per maand
• gratis installatie door een monteur, ook 's avonds of in het weekend
• tv-ontvanger met harddiskrecorder gratis in bruikleen
• gratis drie maanden Pluspakket t.w.v. 10 euro per maand

Thuis snel internetten
In het basispakket zit standaard internet tot 25 Mbps download en 3 Mbps upload. Wie nog meer snelheid wil (tot 40 Mbps), betaalt nu het eerste jaar maar 3,50 per maand extra. Telfort biedt ook nog Alles-in-1 met instapinternet tot 8 Mbps voor een vaste lage prijs van 36 euro per maand. Een draadloos modem t.w.v. 139 euro krijgt u gratis in bruikleen.

Zeer voordelig thuis bellen
Telfort biedt onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland voor 5 cent per gesprek. Voor bellen naar mobiele nummers en het buitenland gelden ook zeer scherpe tarieven; voor informatie- en servicenummers gelden afwijkende tarieven. U blijft bereikbaar op uw huidige vaste nummer als u voor nummerbehoud kiest, dit kost eenmalig 10 euro.

Wat houdt interactieve tv precies in?
Telfort zegt het zo: 'Het Alles-in-1 basispakket biedt Interactieve TV met standaard meer dan 50 populaire tv- en 90 radiozenders. Met Programma Gemist kijk je een selectie van programma’s van NED1, 2 of 3 terug van vandaag en gisteren. Je geniet hierbij van een haarscherpe beeld- en geluidskwaliteit. En met Videotheek Thuis huur je via je afstandsbediening ruim 3000 films, tv-series, tekenfilms, documentaires en cabaretshows via je afstandsbediening.'

Extra zenderpakketten
Interactieve TV is eenvoudig uit te breiden met extra zenderpakketten, die maandelijks aan- en uit te zetten zijn. Zo is er keuze uit een Pluspakket voor 10 euro per maand, Eredivisie Live, Sport1 en een Kidspakket.

Op meerdere televisies digitale tv
Wilt u op meerdere televisies in huis digitaal tv kijken, dan biedt Telfort een gratis abonnement op Digitenne van KPN van 9 euro per maand. U betaalt alleen 4 euro huur per maand per ontvanger. Als u al Digitenne heeft, dan zorgt Telfort ervoor dat het abonnement automatisch omgezet wordt naar een gratis abonnement. Klanten met een kooptuner betalen hiervoor geen maandelijkse kosten.

Goed om te weten
De maximum internetsnelheid is niet voor iedereen haalbaar. Met de postcodecheck kan gecontroleerd worden welke snelheden beschikbaar zijn. Deze kunnen lager liggen, afhankelijk van de kwaliteit van de koperlijn, afstand tussen uw huis en de wijkcentrale en andere externe factoren. Tv, bellen en internet gaan via dezelfde brandbreedte, dat betekent dat gelijktijdig gebruik invloed heeft op uw internetsnelheid.

Het Alles-in-1 basispakket betreft een jaarcontract, daarna is het abonnement per maand opzegbaar. Vanaf maandag 5 december kunt u het vergelijken én bestellen op onze vergelijkingssites.

Gepubliceerd: vrijdag 2 december 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.