Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort introduceert CombiVoordeel

door Jeanet Woldring

Telfort heeft op 8 april CombiVoordeel geïntroduceerd. Klanten die een abonnement met Interactieve TV combineren met een mobiel abonnement bij Telfort, kunnen via CombiVoordeel profiteren van extra voordeel.

Telfort maakte de komst van CombiVoordeel kortgeleden al bekend. Klanten hebben de keuze uit één van onderstaande voordelen:
• Gratis twee keer zoveel minuten, sms’jes en MB’s;
• Gratis tv-pakket naar keuze (HBO pakket, Opnemen pakket of Kids pakket);
• € 5 korting op de factuur van Interactieve TV.

Om in aanmerking te komen voor CombiVoordeel heeft de klant een interactieve TV abonnement nodig en een mobiel abonnement met belminuten en een internetbundel. Via de CombiVoordeel check kan de klant  bekijken of hij de juiste abonnementen heeft en zich direct aanmelden. Klanten ontvangen het voordeel elke maand, zolang ze de abonnementen op hetzelfde adres blijven combineren.

KPN biedt KPN Compleet, een vergelijkbare combinatie tussen vaste- en mobiele diensten van KPN of Hi. De uitbreiding van het quad-play aanbod was al eerder aangekondigd.

Gepubliceerd: zaterdag 12 april 2014
Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.