Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort breidt Interactieve TV uit

1 reactie

Telfort breidt haar aanbod voor Interactieve TV uit. Zoals aangekondigd worden de tien meest bekeken Nederlandse zenders gratis in HD kwaliteit doorgegeven. Daarnaast hebben Telfort klanten voortaan de mogelijkheid gebruik te maken van een tweede Interactieve TV-ontvanger en ze hebben de keuze uit een Opnemen pakket en een aantal extra zenderpakketten, zoals het Hindi, Turks en Erotiek pakket.

Tien Nederlandse zenders gratis in HD kwaliteit
Telfort-klanten die gebruikmaken van Interactieve TV beschikken vanaf 7 mei automatisch over Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS6, Net5 en Veronica in HD kwaliteit.

Tweede Interactieve TV-ontvanger
Telfort-klanten kunnen nu ook kiezen voor een tweede Interactieve TV-ontvanger. Hierdoor is het mogelijk om op twee tv’s in huis gebruik te maken van live tv pauzeren en terugspoelen, een uitgebreid zenderaanbod, Videotheek Thuis, en Programma Gemist. De mogelijkheid om een  tweede Interactieve TV-ontvanger te gebruiken, is afhankelijk van de beschikbare bandbreedte op het thuisadres. Dit is te controleren via de postcodecheck. De kosten voor een tweede Interactieve TV-ontvanger zijn 4 euro per maand.

Opnames op afstand instellen
Met het nieuwe Opnemen pakket kunnen Telfort-klanten meerdere programma’s tegelijk opnemen en op iedere Interactieve TV-ontvanger in huis terugkijken. Tot 200 uur aan opnames kunnen voor de duur van 1 jaar worden bewaard. Opnames kunnen ook op afstand ingesteld worden via Interactieve TV Online op de computer, iPad of Android tablet. Klanten die beschikken over HD-zenders kunnen deze in dezelfde kwaliteit opnemen en weer afspelen. Het Opnemen pakket is tot mei 2013 gratis* en kost daarna 5 euro per maand en is net als alle andere extra tv-diensten bij Telfort maandelijks opzegbaar.

Hindi, Turks en Erotiek pakket
Telfort voegt ook een aantal nieuwe zenderpakketten toe. Het Hindi pakket biedt een aanbod van Hindoestaanse premiumzenders op het gebied van film, entertainment, nieuws, sport en muziek. Het Turks pakket biedt zeven televisiezenders. Het nieuwe Erotiek pakket bevat drie premium erotiekzenders.

Meer informatie over Interactieve TV van Telfort is te vinden op Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.

*Update 11-5-2012: Opnemen pakket is tot mei 2013 alleen gratis voor bestaande klanten!

Reacties (1)

Geplaatst door: Ton Vermeulen ()

Ik ben blij met de 10 nederlandse zenders in HD kwaliteit, maar ze staan op kanaal 701 t/m 710, en waarom niet gewoon op 1 t/10 ? Dubbele zenders zijn niet nodig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.