Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 primeur met interactieve tv-reclame

Tele2 start binnenkort met interactieve reclame op tv. Consumenten die een abonnement hebben op Tele2 Compleet TV krijgen als eerste interactieve reclame te zien. Zij kunnen met hun afstandsbediening iets aanvragen of bestellen.

Zorgverzekeraar Agis is de eerste adverteerder bij wie men een offerte aan kan vragen door op een knop van de afstandsbediening te drukken.

  De knop op de afstandsbediening van Tele2-klanten is alleen actief op het moment dat de reclame op televisie is. Mensen die dan op de knop drukken komen in een speciaal menu, waarin iets kan worden aangevraagd of besteld.
Deze manier van reclame maken is een primeur in Nederland. Buurland Engeland ging ons voor. "Reclame op televisie was tot nu toe altijd eenrichtingsverkeer", zegt G√ľnther Vogelpoel van Tele2. Hij verwacht dat dit soort reclame volgend jaar een grote vlucht neemt.

Meer informatie en bestellen: Tele2 Compleet TV

Gepubliceerd: dinsdag 28 november 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.