Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 is KPN voor met internettelevisie

Tele2 biedt met ingang van vandaag naast telefonie en internet ook internettelevisie aan. Hiermee is ze KPN, dat ook grote plannen heeft op dit gebied, voor. Het aanbod van Tele2 bestaat uit 32 zenders. In dit pakket zitten alle bekende zenders met uitzondering van BBC 1 en 2. De Britse omroep wil deze zenders namelijk niet meer commercieel verkopen. Ook KPN zal deze zenders niet uit kunnen gaan zenden.

Internettelevisie van Tele2 is momenteel voor ongeveer 65% van de Nederlandse huishoudens beschikbaar. Naast het reguliere televisiepakket zal Tele2 ook de voetbalwedstrijden uit de eredivisie blijven uitzenden.

Daarnaast biedt het pakket nog een aantal noviteiten zoals het bestellen van circa driehonderd series en films. Ook het op internet erg populaire UitzendingGemist.nl zal binnenkort op televisie worden aangeboden.

Het totale pakket van internet, vaste telefonie en televisie gaat bijna 45 euro per maand kosten. Tot 2007 maakt voetbal deel uit van dit pakket, daarna vraagt Tele2 10 euro per maand extra voor de live wedstrijden. Een kostenmodel waarbij kijkers per wedstrijd kunnen betalen, wordt ook overwogen.

Gepubliceerd: dinsdag 14 maart 2006
Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.