Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 en Bencom lanceren BespaarCheck

door Jeanet Woldring

Tele2 is deze week gestart met een zomercampagne om consumenten bewust te maken dat tweederde van de Nederlanders teveel betaalt voor televisie, internet en bellen. Veel consumenten hebben voor deze diensten nog losse abonnementen. Bij een overstap naar een alles-in-pakket is het mogelijk op jaarbasis een paar honderd euro's te besparen.

In samenwerking met de Totaalwijzer van Bencom biedt Tele2 de BespaarCheck aan op haar site. Consumenten die hiervan gebruik maken kunnen zien wat ze kunnen besparen door naar een andere provider over te stappen. Sommige besparingen kunnen oplopen tot 340 euro in het eerste jaar.

Transparantie en keuzevrijheid
“We zijn blij mensen meer transparantie en keuzevrijheid te bieden met de BespaarCheck. Tele2 is ook erg trots om op de eerste plek in de Top 5 van alles-in-1 aanbieders te staan” aldus Herwin van der Kamp, Directeur Consumentenmarkt Tele2. “het was fantastisch om dit initiatief met de oprichter van zo veel succesvolle vergelijkingssites, Ben Woldring, op te zetten.”

“Ik zie dat consumenten vaak nog dure losse abonnementen voor internet, tv en bellen hebben, terwijl de besparingen voor het oprapen liggen. De BespaarCheck biedt consumenten de mogelijkheid een goede vergelijking te maken en kan ze helpen kosten te besparen,” zo zegt Ben Woldring, CEO & Founder - Bencom Group.

Aanbod zomercampagne Tele2
Tijdens de campagne rondom de BespaarCheck biedt Tele2 tijdelijk een aanbieding: Televisie, Internet & Bellen de eerste 6 maanden voor 20 euro per maand, daarna kost dit combinatiepakket 40 euro per maand.

Zenderuitbreiding
Naast deze aanbieding heeft Tele2 het zenderpakket uitgebreid met BBC 1 en 2 én een pluspakket gelanceerd waarin klanten voor 5 euro per maand 20 extra zenders ontvangen. 
 

Gepubliceerd: donderdag 14 juli 2011
Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.