Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 breidt aantal HD-zenders uit

Tele2 heeft het aantal HD-zenders zonder kosten uitgebreid van 3 naar 11 zenders. Onder het motto dat het bedrijf niet alleen zegt dat ze 'verderder' gaat, maar het ook doet, krijgen kijkers nu ook RTL4, 5, 7, 8, SBS6, Net5, Veronica en BBC2 in HD. Tot nu toe ontvingen abonnees alleen Ned 1, 2 en 3 in HD-kwaliteit. De 8 nieuwe zenders zijn op 2 april toegevoegd aan de zenderpakketten.

De uitbreiding geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten die op dit moment al een HD-pakket van Tele2 afnemen. Om de zenders daadwerkelijk te kunnen bekijken, heb je een voor HD geschikte tv nodig. Daarnaast moet de decoder met een HDMI kabel aangesloten zijn op de televisie en dus niet met een zogeheten Scart. Verder is een Interactieve Decoder noodzakelijk. Deze krijg je gratis in bruikleen bij een abonnement met Interactieve TV.

Met de uitbreiding wil Tele2 haar tv-aanbod beter laten aansluiten op de behoefte van haar klanten. Eerder voegde de provider de zenders 24Kitchen, Ketnet en Programma Gemist toe aan het basisaanbod en HBO bij de extra zenderpakketten.

In vergelijking met andere aanbieders blijft Tele2 achterlopen met het HD-aanbod. Zo breidde Caiway het aantal HD-zenders recent uit naar 29 zenders en biedt CanalDigitaal maar liefst 41 HD-zenders (18 binnen je pakket en 23 regionale, nationale en internationale vrij te ontvangen HD-zenders).

Benieuwd welke HD-pakketten voordelig zijn? Bekijk ze in de TOP 5 of vergelijk de beschikbare pakketten op jouw adres op Internetten.nl, Digitelevisie.nl of Totaalwijzer.

Gepubliceerd: dinsdag 8 april 2014
Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.