Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Talpa start TV-chatten in MSN

Mediabedrijf Talpa biedt vanaf 1 juni de mogelijkheid om videostreams in MSN Messenger op te roepen. Kijkers kunnen dan met hun MSN buddies gezamenlijk naar een livestream of een stream uit het archief kijken en ondertussen chatten. Vandaag start een voetbalbot, nog zonder video, zo schrijft Emerce.

Op de programmasites van de omroep staan de adressen van de TV-bots. Deze kunnen toegevoegd worden aan de buddylist van MSN Messenger. Met een klik op de bot verschijnt vervolgens de videostream in een venster naast het chatvenster, waarna kijkers elkaar kunnen uitnodigen om tijdens het kijken over de uitzending te chatten.

De toepassing is ontstaan uit de gedachte dat jongeren gewend zijn veel dingen tegelijk te doen. Vanaf 1 juni is de TV-chatdienst van Talpa aan het online archief Programma Gemist gekoppeld. De bots worden door eCreation gemaakt. Microsoft zou veel interesse hebben in de TV-bot.

Gepubliceerd: dinsdag 23 mei 2006
Geactualiseerd: woensdag 24 mei 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.