Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Talpa met tv in MSN

Talpa begint vandaag met aanbod van tv in het chatprogramma MSN. Dit staat te lezen op Planet Multimedia. Eerder berichtten we op Digitelevisie.nl dat het mediabedrijf vanaf 1 juni de mogelijkheid zou bieden om videostreams in MSn Messenger op te roepen.

Talpa is de eerste Nederlandse televisiezender die op MSN tv en chat integreert. De applicatie voor Talpa is gemaakt door Triple IT uit Alkmaar en eCreation uit Woerden.

Dagelijks vanaf 18.00 uur biedt Talpa TV een live stream van de programma's en komen er steeds meer online extra's bij de tv-programma's.

Dit live beeld zal direct te openen zijn vanuit MSN, waarna een chatter een ander kan uitnodigingen om samen over het programma te kletsen.

Eerder introduceerde Talpa al met groot succes een voetbalbot die gebruikers dagelijks informeerde over het EK van Jong Oranje. Deze voetbalbot gaat ook verder tijdens het WK voetbal in Duitsland.

Gepubliceerd: maandag 12 juni 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.